Упатство за креирање на интернет  тикет

 

 

Од левиот агол горе одберете спорт за кој сакате да ги видите натпреварите  , потоа одберете лига , во централниот дел од страната ке можете да ги видите сите натпревари од таа лига што ги има во нашата понуда, заедно со коефициентите исти како во билтенот.

 

 

 

Доколку сакате да видите коефициент за некоја од додатните игри, тогаш кликате на  од десната страна, и во долниот дел се појавуваат додатните игри за селектираниот натпревар:

 

Ја одбирате саканата игра на тој начин што со маусот кликате на самата бројка за коефициент и после тоа во десниот горен агол ке забележите дека парот со одбраната игра веќе се наоѓа на тикетот. Доколку сакате да го отстраните парот од тикетот притискате на  десно од него. Можете да селектирате неограничен број на парови на еден тикет. Откако се внесени сите сакани парови, ако тикетот е само со фиксови тогаш се што треба да внесете е вредност за уплата и да притиснете на копчето „пресметај„ , доколку пак сакате да направите системски тикет тогаш ги потполнувате полињата за систем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Доколку сакате да играте например 2 фикса и систем 1/3 , тикетот би изгледал вака (лево):

                 За 2 фикса и два система на пример:  2фикс, 2/3  и 4/7 (десно)

       

Можете да внесете најмногу  6 система на еден тикет. По соодветно пополнување на полињата притискате на копчето „Пресметај„ , после тоа можете да ги видите деталите за тикетот, за бројот на комбинациите, манипулативен трошок, минимална и максимална можна добивка за системски тикет. Тикетото можете да го п

ечатите ако притиснете на сликичката  , после што добивате : 

 

Во овој момент „интернет  тикетот„ е само информативен, неможе да се уплати. Во скоро време ке можете и онлине да се обложувате.